2012
VECER.COM: Upokojenci jezni, žalostni in ponižani
7dni: www.7dni.com
Kvadrati: www.vecer.com/kvadrati
Bonbon: www.eBonbon.si
TV Večer: tv.vecer.com
Namig: www.vecer.com/namig
Naš dom: www.nasdom.net
Blogi: blog.vecer.com
Kulinarika: www.vecer.com/kulinarika
podstrešje: www.vecer.com/podstresje
Ruslica: www.ruslica.si
Taček: www.tacek.si
Toti list: www.totilist.si
Zoom: www.vecer.com/zoom


Več kot 21 tisoč
prijateljev ...
PONUDBA VEČEROVIH TISKANIH EDICIJ
Večer
Večer
Kvadrati
Kvadrati
Bonbon
Bonbon
7dni
7dni
TV Večer
TV Večer
V Soboto
V Soboto
Nas dom
Nas dom

Datum: 4.7.2012 7:14:00 - Stran: Slovenija
Upokojenci jezni, žalostni in ponižani
Mnogi upokojenci se sprašujejo, ali ni tudi pri znižanju njihove pokojnine nastala napaka, a ne vedo, kje in komu bi se pritožili

Preberi Preberi
Pošlji članek po mailu Pošlji po mailu
Dodaj med priljubljene Dodaj med priljubljene
Povezava za mobilne telefone PDA / GSM povezava
Z vsakim klikom se bo pisava zmanjšala Običajna velikost Z vsakim klikom se bo pisava povečala - Prilagodi pisavo
Ste bili priča dogodku?
Pošljite nam svojo plat zgodbe,
morebitne slike, videe...
Imate novico, zgodbo,
fotografijo?

Pokličite na brezplačno
telefonsko številkoPridružite se nam
Spremljajte nas
Več kot 6000 upokojencev je že iskalo pojasnila na Zpizu, zakaj so jim znižali pokojnino.
Sašo Bizjak
Več kot 6000 upokojencev je že iskalo pojasnila na Zpizu, zakaj so jim znižali pokojnino.

Vsi veterani, ki so bili aktivni v vojni za Slovenijo, tudi prestopniki iz JLA, bodo izvzeti iz znižanja pokojnin, je zatrdil po srečanju s predstavniki Zveze policijskih veteranskih društev Sever minister za delo Andrej Vizjak. Tistim, ki so že izplačali znižano junijsko pokojnino, pa bo Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje (Zpiz) denar vrnil v čim krajšem času. Vojni veterani morajo vložiti ugovor zoper izračun pokojnine in priložiti dokazila o priznanju statusa vojnega veterana.

Je nastala napaka tudi pri tistih upokojencih, ki so sicer delali v Sloveniji za podjetja, ki so imela sedež zunaj Slovenije? Prvak Desusa Karl Erjavec je prepričan o tem, saj pravi, da so "za take sprejeli zakon, ki naj bi izenačil vse upokojence ne glede na to, kje je imelo podjetje sedež". Predsedniku vlade je že predlagal sestanek predsednikov koalicije, na katerem bi še enkrat preverili, po kakšnih merilih se znižujejo pokojnine. Kot kaže za zdaj, pa ne gre za napako pri znižanju pokojnine tistim upokojencem, ki so del pokojninske dobe dopolnili v kateri izmed republik nekdanje SFRJ. Teh pa je med 26.300 upokojenci, ki so v petek že prejeli nižje pokojnine, največ. Okoli 8000. Sprašujejo se, kje in komu se lahko pritožijo. Počutijo se ponižane. Objavljamo zgodbe veterana s Holmca, upokojenega vojnega invalida in nekdanjega upokojenca Tama.Tanja Milakovič
Pošlji na Twitter:

Natisni Preberi Pošlji članek po mailu Dodaj med priljubljene Povezava za mobilne telefone

To povezavo uporabite, kadar želite vključiti povezavo do članka
na svojem blogu, forumu ali drugih spletnih straneh.

Prijavi sovražni govor
Komentarji obiskovalcev :
Komentator:
Upokojenci jezni, žalostni in ...
Datum:
4.7.2012 7:41:00
IP:
194.152.7.210
Triera Internet
je naslov članka,neke Večerove novinarke.G Milaković povejte mi zakaj takšen nemoralni naslov,ko pa vsi vemo,da so se penzije rezale samo tistim ki so jo imeli pokojnine večje (neto) od 620 eur,sedaj pa vas sprašujem,koliko je delavcev v Mariboru kateri te vsote neto 620 eur ne dosegajo,pa nisem zasledil enega Večerovega novinarja,da bi napisal,da so delavci JEZNI,ŽALOSTNI IN PONIŽANI,zdi se mi ,da je članek te novinarke sam po sebi provokativen.
Komentator:
VIK IN KRIK
Datum:
4.7.2012 8:19:00
IP:
92.37.34.157
Amis
JOJ KAKO SO POSKOČILI VSI PRISKLEDNIKI, KI SO JIM ODŠČIPNILI DEL NJIHOVIH NEZASLUŽENIH PRIVILEGIJEV, KI SE NE PLAČUJEJO IZ POKOJNINSKE BLAGAJNE, AMPAK IZ PRORAČUNA.

POKOJNINE, KI SE PLAČUJEJO IZ PRORAČUNA IN NE NA RAČUN PLAČANIH PRISPEVKOV PA BI MORALI POPOLNOMA UKINITI VSEM:

1.)SKRIVAČEM, KI SE SEDAJ IMAJO ZA BORCE NOB. PRAVIH BORCEV NOB JE ZELO, ZELO MALO IN SO STARI 85 LET IN VEČ. KAKO LAHKO DOBIVAJO BORČEVSKE POKOJNINE OSEBE STARE 70 LET ALI PA ŠE MANJ????!!!!

2.) OFICIRJEM JLA, RAZEN TISTIM, KI SO PRESTOPILI NA STRAN TERITORIALNE OBRAMBE IN SO SE BORILI ZA SAMOSTOJNO SLOVENIJO.

IN VSEM, KI SE VAM TAKO ZELO TOŽI PO SFRJ IN REDEČI ZVEZDI. ČE BI SLOVENCI BILI ŠE DANES DEL SRBOSLAVIJE, BI IMELI POKOJNINE IN PLAČE ENAKO NIZKE, KOT JIH IMAJO SEDAJ V SRBIJI! ŠE CELO NIŽJE, KER BI MORALI DELATI ŠE ZA NJIH, TAKO, KOT V SFRJ! RAVNOTAKO NE BI SMELI ČASTITI RDEČE ZVEZDE IN TITA, KI GA SRBI ŠE BOLJ SOVRAŽIJO, KOT TUKAJŠNJI PAMETNI SLOVENCI.DA JE NASLOV TAKŠEN, KOT JE PA ME NITI NE ČUDI. SAJ JE PRISPEVEK NAPISAL PISUNKA S PRIIMKOM, KI SO SLOVENIJI SOVRAŽNI.
Komentator:
bk - izbrisani
Datum:
4.7.2012 8:29:00
IP:
213.161.6.221
Triera Internet
Nižanje pokojnin je samo eden od bolečih ukrepov, s katerimi bo vlada namesto načrtovanih 800 milijonov privarčevala 500 milijonov evrov.

Ker je sedanji predsednik vlade pred letom nasprotoval pokojninski reformi, da bi tako zrušil tedanjo vlado in sam prišel na ablast, so nam tuje banke pričele višati obresti za kredite. To nas je v tem letu stalo okrog 900 milijonov evrov ...
Komentator:
faut
Datum:
4.7.2012 8:33:00
IP:
46.164.3.11
AMiS
Se vsi strinjamo, da je novinarka pristranska in ni popolno obdelala problematiko iz vseh vidikov, šef njen PERŠAK jo naj poduči, kako se dela strokoven prispevek ali pa naj ga dopolni, brez plačila nadur ,,,ha, ha !


Verjamete, da sem prepričan, da je malo res profesionalnih novinarjev!
Komentator:
Lev
Datum:
4.7.2012 9:02:00
IP:
193.77.101.29
SiOL d.o.o. (Slovenia Online)
KOT ZAVEDENI SLOVENEC SE ŽE VESELIM, KO BOSTE TUDI VI PRIŠLI NA VRSTO. PREJ ALI SLEJ VAM BODO KAJ VZELI.

FOUŠIJA JE NAJBOLJŠE ZDRAVILO ZA RAZOČARANE. VEMO, DA VAS BO J.I.J PREJ ALI SLEJ NASADIL. TEMU SE NE BO MOGEL UPRETI. ON JE KOT CERKEV, NIKOLI NE DAJE (RAZEN SVOJIM), SAMO JEMLJE.

ZATO PONOVNO VESELO NA VOLITVE ZA JANŠO, ZA PARTIJO SDS, ZA BREZPLAČNE PROSLAVE, ZA LJUBITELJE AMATERSKE KULTURE IN AMATERSKE POLITIKE. ZA TIR, KI BO SPELJAL VES PROMET IZ LUKE KOPER ČEZ ITALIJO, ZA ILIRSKO PROVINCO, KJER SE BOMO MED SEBOJ DOKONČNO SPRLI IN RAZDELILI, ZA DOKAPITALIZACIJO NLB (ZA KATERO SO ŠUŠTARŠIČ ĄND COM. TRDILI, DA VANJO NE BODO METALI NAŠEGA DENARJA, ZA POGREBNE STROŠKE ZA VSA PROPADLA PODJETJA (TAM, ISTRABENZ, VIATOR, PIVOVARNA, MERCATOR, ČASOPISI, LESNA INDUSTRIJA, TEKSTILNA INDUSTRIJA, SPLOŠNA PLOVBA.

ZDAJ PANAPREJ, VESELO HLAPČEVAT....
Komentator:
Gonzo
Datum:
4.7.2012 9:03:00
IP:
213.250.27.98
SGP Pomgrad ltd.,
Lansko letno reformo so zrušili, sindikati zato ker ni bila usklajena z socialnimi partnerji in je bila slaba.
Aroganca gospoda Svetlika in boječnost oziroma "ujetništvo"
Barbike, ki se ni znal upreti in udariti po mizi, ko je bilo treba sta največjiva krivca za propad reforme, ki bi bila z nekaj spremembami sprejemljiva za večino socialnih partnerjev.
To so dejstva, ki jih je težko zanikati. Kaj je slabega v tem če se pokojninska blagajna očisti? Kdo je ukinil državne penzije? Zakaj bi pod pretvezo solidarnosti podpiral druge jebivetre, ki niso v blagajno vplačali niti centa?
Kaj je slabega, če uvedemo individualane račune?
In navsezadnje je dolžnost potomcev, da skrbijo za svoje starše, če se seveda držimo osnovne človeške etike.
Bi bilo potrebno narediti kakšno statistično analizo.
Koliko "kurcev od opice", beri delavcev, sploh dočaka penzijo in kakšno imajo. Pa bo povsem jasno kakšno kačo na prsih pod besedo "Solidarnost", goji proletariat.

DELAVCI SO JEZNI LAČNI IN PONIŽANI!

Hugo Chavez (Ne bo več dolgo).


Komentator:
ups
Datum:
4.7.2012 9:31:00
IP:
86.58.80.215
Triera Internet
TA NOVINARKA JE VERJETNA PLAČANEC VEČNIH BORCEV
Komentator:
Svobodnjak
Datum:
4.7.2012 9:34:00
IP:
164.8.113.32
University of Maribor
Hmm enim trgajo pokojnine!!!
1-Sprašujem se kaj počenja slovensko ljudstvo,kajti dobro vemo
da,mlajša generacija pokojnine nebo dočakala,oziroma ako vključimo indexsacijo si z to pokojnino lahko ravno kupili 1kg kruha če jo bomo sploh prejeli.

2-Da ako daš v državno blagajno več kakor,kasneje prejemaš
proti ustavno in rop ljudstva v z dovoljenjem države.


3-Da je sprejet zakon,če prejemaš 1,5 leta socialno podporo ti zaplombirajo stanovanje.

4-Negdo je omenjal hlapce in sužnje.Hmm no ja a vam je znan ta podatek,da so sužnju morali priskrbeti stanovanjei in hrano ter normalne živlenjske pogoje.Kasneje so kot vemo suženjstvo ukinili,ter dali jim dali "svobodo".Za opravljeno storitev so jim plačali,vendar jim več niso dajali stanovanja in ne hrane,za to so morali sami poskrbeti.To je bil tudi glavni namen ukiniti suženjstvo.

5-Država slovenija je Politično mrtva država-za to je večji del krivi tajni sodelavci CIE,kateri so danes na vodilnih položajih.
Komentator:
mile
Datum:
4.7.2012 9:55:00
IP:
109.182.55.25
Telekom Slovenije d.d.
.
prav je, da se začne REZATI pri teh SILNIH borcih, delavce pa pusti pri miru
(pričakujem hud napad gospe Makarovičeve in podobnih, težko priaranih penzijah)
.
Komentator:
mirko
Datum:
4.7.2012 11:10:00
IP:
92.53.147.231
Ario, d.o.o.
Tudi če bi bila Pahorjeva pokojninska reforma sprejeta, bi bilo to desetkrat premalo za izravnavo proračunskega deficita, saj je predvidevala samo podaljšanje delovne dobe in s tem bi povzročilo firmam še večjo nekonkurenčnost na svetovnem trgu.
Komentator:
lojz
Datum:
4.7.2012 11:48:00
IP:
89.142.85.86
Telekom Slovenije d.d.
ja priviligiranci ne boste se več šli kolturnikov prav je tako ne morete živet od državne pokojnine in pljuvat po državi to ne gre novinarji vam pa nebi nič škodilo če bi še dodali da se pokojnina manjša samo tistim ki je večja od 620 evrov in to samo tiste pokojnine ki jih izplačuje država torej tistim ki so dobili pokojnino na račun države zato ne zavajte ker to ni dobro se hitro maščuje
Komentator:
Gonzo
Datum:
4.7.2012 11:53:00
IP:
213.250.27.98
SGP Pomgrad ltd.,
Podaljševanje delovne dobe. Hm, super zamisel in račun brez krmarja. Ja kdo pa bo zagotovil delo za teh 130 000 brezposelnih, ki so nič krivi postali družbeno breme?
Če maš srečo delaš 4o let za mezdo, potem pa dobiš od pokojninske prst v rit, ali pa izveš da tvoj delodajalec ni vplačeval tvojih prispevkov vrsto let. Seveda če te predtem ne povabi Matilda na ples.
Po dvajset letnem bluzenju smo tam kjer smo.(Deep in the Monkey ashole)
Ni denarja, ni delovnih mest.Zadolženi smo do amena. Še za kruh ne bo dragi moji upokojenci.
In kot poje Balašević v eni od svojih pesmi: Krivi smo vsi!
Ovce, ki so se dale nategovati z leve in desne. Volkovi ki so zaradi požrešnosti in človečkega pohlepa požrli Slovenijo kot kobilice in vsi ti mediji, ki v imenu resnice sejejo razdor med ljudmi, ker to nekomu iz ozadja tako paše.
Po zakonu naravne selekcije nas mora "mladina" poslati na zadnjo pot gor na Triglav, kot so to počeli Eskimi.
Naj na ruševinah starega zrase novo kleno in zdravo.

V prvi vrsti grejo naši, naši!
V drugi vsti grejo vaši vaši!
V tretji vrsti poje Lojzka...
Partizani in pingivini
domobranci in debili
sindikalci in tajkuni
vrzi kamen nanje pljuni...
Komentator:
Jože
Datum:
4.7.2012 11:54:00
IP:
109.182.8.159
Telekom Slovenije d.d.
Erjavec je obljubljal človeka dostojne pokojnine. Sebi je priskrbel lepo plačano službo, upokojenci pa se sedaj obrišite pod nosom. Nekdo je že izjavil, da imamo prevarantsko vlado. Tej izjavi je še treba dodati: Lažnjiva in povsem kriminalizirana. Ti ljudje nebi več smeli tlačit prelepe, žal pa na duhu bolne Slovenije.
Komentator:
HALO..!
Datum:
4.7.2012 12:21:00
IP:
193.2.245.4
Mariborska knjiznica
ZAKAJ ŽALOSTNI..JEZNI..RAZOČARANI..??
.
VLADA JE NA OBISKU V MARIBORU..!!
.
.ČE IMATE ŠE KAJ REVOLUCIONARNEGA DUHA V SEBI..NA JURIŠ..!!
.
POVEJTE TEJ--oktroirani vladi--!
.
DA JE ČAS ZA--ODHOD--!!
Komentator:
mile
Datum:
4.7.2012 12:25:00
IP:
109.182.55.25
Telekom Slovenije d.d.
Jože
ZAKAJ SI VOLIL RJAVCA ?
.
HALO...!
(za Maribor je ta vlada boljša, kot bi bila Jankovičeva)
Komentator:
kr en
Datum:
4.7.2012 12:37:00
IP:
93.103.58.230
T-2 Access Network
Slovenija je nesrečna država saj se je v njej rodil janez janša.
Komentator:
johnn
Datum:
4.7.2012 14:44:00
IP:
213.161.30.160
Triera Internet
PUN " KUFER " VAS IMAMO UPOKOJENCI. SAMI STE KRIVI KAJ PA PODPIRATE TEGA VAŠEGA KARLA KOT DA JE SVETINJA. VSEM VAM IN OSTALIM JE PRED VOLITVAMI " LAGAL " KAKO SE BO BORIL ZA VAŠE PENZIJE IN ZA UPOKOJENCE, POTEM PA VAS JE NAPIZDIL, LE DA JE DOBIL STOLČEK IN DA JE NJEMU LEPO TER SE LEPO SMEJE IN HAHLJA Z OSTALIMI POKVARJENCI.
KAJ TOLIKO JAMRATE, NAREDITE NEKAJ, DA SE BO SPREMENILO SAJ VAS NI TAKO MALO, NE VI RAJE PUSTITE, DA VAS EN " KAREL " MOTA OKOLI PRSTA KAKOR SE MU ZAZDI. EN PREVARANT " DIPLOMIRANI SIMČIČ " MU POMENI VEČ KOT VI VSI SKUPAJ, SAJ SE JE ZANJ BORIL KOT LEV.
ZATO DOKLER NE BOSTE NAREDILI REDA V SVOJIH VRSTAH,DOKLER NE BOSTE NAGNALI VSEH KI NISO UPOKOJENCI IZ STRANKE, NE JAUKAJTE, KARLIJA STE SAMI VOLILI, PA ŠE GA ODSTAVITE. OBLJUBLJAL VAM JE 1000 € PENZIJE, ZDAJ PA VAM JE ŠE REGRES VZEL. SUPER STE, LE PODPIRAJTE GA ŠE NAPREJ, BOSTE ŠE KAJ IZGUBILI.
Komentator:
johnn
Datum:
4.7.2012 14:59:00
IP:
188.230.189.6
T-2, d.o.o.
toti smrdlji upokojenški četniški golazni je treba jebat mater smrdljivo upokojensko
Komentator:
johnn
Datum:
4.7.2012 15:06:00
IP:
213.161.30.160
Triera Internet
TAKO PA SE IZRAŽA " BEDAK " IZ T-2 Z IP: 188.230.189.6 T-2,d.o.o. SEVEDA VEDNO POD DRUGIM IMENOM .

Komentator:johnn Datum: 4.7.2012 14:30:00
IP: 188.230.189.6 T-2, d.o.o. ZA: 0 - PROTI: 1
0% 100% VSEM KI SO NOSILI RDEČO ZVEZDO JIM JE TREBA JEBAT MILO MATER CIGABSAKO.

POLEG TEGA GA IMA BOLANO GLAVO MU ŠE PRAVOPIS DELA TEŽAVE.
ČUDI ME LE DA ADMINISTRATOR VEČERA TEGA NE OPAZI IN SRAMOTA ZA KOALICIJO DA IMA TAKE PRITLEHNE BEDAKE KOT JE TA IZTIRJENEC IZ T-2.
POJAVLJA SE TUDI POD IMENOM GOSPE ROZAMUNDE, PA G. KR EN IN GOSPE JOLE.
ZATO SLEDITE NJEGOPV DEBILNI IP:188.230.189.6 T2,d.o.o.

Komentator:
smolko
Datum:
4.7.2012 15:09:00
IP:
86.61.50.239
SiOL d.o.o. (Slovenia Online)
VEŠ GOSPOD JOHN-JANEZ PO SLOVENSKO-40LET SEM POŠTENO DELAL PLAČEVAL VSE PRISPEVKE ZASE IN ZA VSE VAS,DA STE SE ZA MALE DENARJE PASLI PO VRTCIH,DA STE SE ZASTONJ ŠOLALI.SEDAJ PA UDRIHATE PO UPOKOJENCIH,DA SE NAJ BORIMO.
ZAKAJ PA?MI SMO ZASE ZASLUŽILI IN NAPOLNILI POKOJNINSKI SKLAD.IMAMO ČUDOVITO VLADO,ZAENKRAT SO UKRADLI ZASLUŽEN REGRES,NEKATERIM ZNIŽALI PENZIJE-BORCEM,KI SO SE 4LETA PREGANJALI PO HOSTAH,GRADILI DOMOVINO Z GOLIMI ROKAMI.
SEVEDA JANŠEVIM BORCEM PA VSE PRIVILEGIJE.10(DESET)DNI SO SPALI NA SUHEM,JEDLI HOTELSKO HRANO,VODSTVO PA JE LEPO PREŽIVELO V KLETEH CANKARJEVEGA DOMA.RES SO BILE TUDI ŽRTVE,TODA NE MOREJO PA JIH SEDAJ PREŽIVELI IZKORISTITI ZA SVOJE KORISTI.
Komentator:
johnn
Datum:
4.7.2012 15:16:00
IP:
213.161.30.160
Triera Internet
GOSPOD SMOLKO 100% PODPIRAM VAŠ KOMENTAR, VENDAR JE BIL MOJ NAMEN, OPOZORIT VAS IN VSE NAS, DA TAKŠNO RAVNANJE VAŠEGA PREDSEDNIKA NI NORMALNO, DA JE LAGAL IN VAS PREVARAL, TOREJ BI MORALI UKREPAT. VSE KAR STE SI UPOKOJENCI PRISLUŽILI VAM MORA PRIPASTI, TAKO DA TO SPLOH NI SPORNO IN NI POANTA MOJEGA KOMENBTARJA JE DA MORATE UKREPAT, ME PA JEZI, KER NIČ NE NAREDITE ZASE, TER SE NE REŠITE SAMOVŠEČNEGA KARLA, KI SE MU ZA UPOKOJENCE FUČKA.
Komentator:
mile
Datum:
4.7.2012 15:33:00
IP:
109.182.55.25
Telekom Slovenije d.d.
smolko
.
če bi ti 40 let pošteno delal, BORCEV nebi NITI omenjal ker bi te bilo sram njih, njihive lažnjive borbe ter nikoli zasluženih penzij (pozanimaj se o Šarhu in mišlenju PRAVIH borcev)
.
Vlada je ravnala PRAVILNO.
Vzela je 'pijavkam', ki so se uspele prisesati na državni proračun, uboge delavce pa je pustila pri miru.
(No dražji kruh in mleko, pa da se PJEVA naprej LAHKO ČEMO, AKO ČEMO...)
Komentator:
JOHNN
Datum:
4.7.2012 15:59:00
IP:
188.230.189.6
T-2, d.o.o.
toti rdeči smrdljivi upokojenci so samo strošek za državo slovenijo in komaj čakam da ji pobere cenjena gospa matilda
Komentator:
johnn
Datum:
4.7.2012 16:33:00
IP:
86.58.50.64
Triera Internet
TAKO PA SE IZRAŽA " BEDAK " IZ T-2 Z IP: 188.230.189.6 T-2,d.o.o. SEVEDA VEDNO POD DRUGIM IMENOM .

Komentator:johnn Datum: 4.7.2012 14:30:00
IP: 188.230.189.6 T-2, d.o.o. ZA: 0 - PROTI: 1
0% 100% VSEM KI SO NOSILI RDEČO ZVEZDO JIM JE TREBA JEBAT MILO MATER CIGABSAKO.

POLEG TEGA GA IMA BOLANO GLAVO MU ŠE PRAVOPIS DELA TEŽAVE.
ČUDI ME LE DA ADMINISTRATOR VEČERA TEGA NE OPAZI IN SRAMOTA ZA KOALICIJO DA IMA TAKE PRITLEHNE BEDAKE KOT JE TA IZTIRJENEC IZ T-2.
POJAVLJA SE TUDI POD IMENOM GOSPE ROZAMUNDE, PA G. KR EN IN GOSPE JOLE.
ZATO SLEDITE NJEGOPV DEBILNI IP:188.230.189.6 T2,d.o.o.
Komentator:
rozamunda
Datum:
4.7.2012 16:58:00
IP:
213.143.79.146
Telemach, Communication Services, d.o.o.
ma kakšno znižanje...TO JE JAVNA KRAJA NORE KOALACIJE!!!!VSE SO POKRADLI SEDAJ JE PA LJUDSTVO NA VRSTI!!!!
Komentator:
rozamunda
Datum:
4.7.2012 17:12:00
IP:
213.143.79.146
Telemach, Communication Services, d.o.o.
no gospoda klerodomomobranska...lahko si preberete na ---skladi.com.......tam vam je vse lepo napisano o vašem velikem vodji....


Za začetek plakati Janši očitajo, da je sin petokolonaša, ki da je zaprisegel okupatorjem slovenskega ljudstva. V osemdesetih je, kriči plakat, sam ukradel "poslovni kovček kontra admirala Staneta Brovta" in zato pristal v zaporu. Po plebiscitu naj bi v strahu pred morebitnim neuspehom odcepitve in maščevanjem jugoslovanske vojske Janša, Lojze Peterle in Jože Pukšič izpraznili blagajno SPIZ in jo poslali v Nemčijo, kjer naj bi si kupili stanovanja in nemška državljanstva, piše avtor plakata. Ne spregleda niti znanih očitkov o trgovini z orožjem v devetdesetih, zaradi katerih je Janša Milana Smolnikarja "v Depali vasi želel utišati."

no vidite, kdo je spraznil SPIZOVO BLAGAJNO....SRAM VAS NAJ BO!!!!!
Komentator:
johnn
Datum:
4.7.2012 17:23:00
IP:
188.230.189.6
T-2, d.o.o.
BOLJE SE JE VILO BORITI ZA SVOBODNO EVROPA KOT PA ZA SMRDLJIVI KOMUNIZEM IN DOMOBRANCI SO SE BORILI za svobodno evropa,,,za svobodno slovenijo
Komentator:
rozamunda
Datum:
4.7.2012 17:29:00
IP:
213.143.79.146
Telemach, Communication Services, d.o.o.
Komentator:
johnn
Datum:
4.7.2012 17:23:00
IP:
188.230.189.6
T-2, d.o.o.


ti si navadna človeška smet..........klerski umazanec, podlež...za vas nimam besed!!!!!edino kar znate, krast, lagat in pod tujimi imeni delati in pisati svinjarije...to je vam je edina božja vrlina!!!!


vam edino po pravici pove SVETLANA MAKAROVIČ!!!!EDINA, KI V SLOVENIJI IMA POGUM, DA VAM TO VAŠO SVINJARIJO MIRNE IN ČISTE VESTI PLJUNE V VAŠE ZATOHLE KSIHTE!!!!
Komentator:
rozamunda
Datum:
4.7.2012 17:38:00
IP:
213.143.79.146
Telemach, Communication Services, d.o.o.
Komentator:
Gonzo
Datum:
4.7.2012 11:53:00
IP:
213.250.27.98
SGP Pomgrad ltd.,

TO POVEJ VELIKEM VODJI, KI NAS JE V LETIH DEBELIH KRAV ZADOLŽIL DO ONEMOGLOSTI!!!!!!

DOL Z KLERODOMOBRANSKO VLADO JANEZA JANŠE.!!!!
Komentator:
pa smo te našli
Datum:
4.7.2012 18:18:00
IP:
92.37.34.157
Amis
Zdaj pa vem, kdo je rozamunda. To je weekend četnik, ki še sedaj čaka svoje usrane JLA agresorje in kosmate pravoslavne pope, da bodo prišli v Slovenijo. Ampak rozamunda dočakal boš roza muda in batine. Ne sanjaj o kaki odškodnini za izbrisane!!!
Komentator:
kr en
Datum:
4.7.2012 22:51:00
IP:
93.103.58.230
T-2 Access Network
157,ZAME STE TUDI TA BELI,DOMOBRANI,ROŽMARINČKI ISTI GNOJ. IZGLEDA,DA VAM BATINE NISO KAJ DOSTI KORISTILE.
Komentator:
johnn
Datum:
4.7.2012 22:54:00
IP:
86.58.50.64
Triera Internet
POD TEM IMENOM
Komentator:
pa smo te našli
Datum:
4.7.2012 18:18:00
IP:
92.37.34.157
Amis

SE SKRIVA " STROJKO NE-POHORSKI CAR - AMIS ZIP:92.37.34.157,
KER JE NESPOSOBEN SI DAT IME, KI SMO MU GA DOLOČILI. ČE SI STROJAN SI STROJAN IN TO BOŠ OSTAL, ZATO SE NE SKRIVAJ.
Komentator:
johnn
Datum:
9.7.2012 6:05:00
IP:
86.58.50.64
Triera Internet
- HUDINJČAN IP: 77.38.18.15 Elektro Turnsek d.o.o
- STROJKO NE-POHORSKI CAR IP: 92.37.34.157 Amis
- Klavdij IP: 84.41.25.241 Studio Proteus d.o.o.
- Karel IP: 109.182.93.199 Telekom Slovenije d.d.
- Tom IP: 85.180.57.218 ALICE DSL
- Golijat IP: 84.41.20.52 Elstik d.o.o.
- črnogled IP: 89.142.89.80 Telekom Slovenije d.d.
- vanč IP: 109.182.113.158 Telekom Slovenije d.d.
- Fritz IP: 84.52.144.79 Broadband Network Services
- Adolf IP: 86.58.90.245 Triera Internet
- KRETEN IZ T-2 Z IP: 188.230.189.6 T-2, d.o.o.

TO JE DEL EKIPE RITOLIZNIŠKIH HLAPCEV KOALICIJE IN TI SO ENAKO ODGOVORNI ZA KOLAPS SLOVENIJE TER KRIVICO KI SE DELA UPOKOJENCEM. VSI NAVEDENI SOBILI ZAVEDNI ČLANI ZKS/ZKJ, KAR SO ŽE V MNOGIH KOMENTARJIH DOKAZALI IN SE SPOVEDALI, VENDAR JIM NE GRE IN NE GRE, TUDI TA NOVODOBNA KLERODOMOBRANSKA DRHAL JIH NOČE. LE KAM IN V KOGA SE BODO SPET PREOBLEKLI.
Komentator:
HUDINJČAN
Datum:
9.7.2012 6:29:00
IP:
77.38.18.15
Elektro Turnsek d.o.o.
.....50.64
Vsi ste butasti, samo jaz sem "pameten". Kajne Johnn?
Mislim, da razumeš v čem je poanta.
Komentator:
HUDINJČAN
Datum:
9.7.2012 6:33:00
IP:
77.38.18.15
Elektro Turnsek d.o.o.
Direktor SPIZ-a Papež je dajal: "Kdor ni vlagal v pokojninsko blagajno iz nje ne bo jemal".
Tako je tudi prav
Komentator:
HUDINJČAN
Datum:
9.7.2012 7:08:00
IP:
213.161.6.221
Triera Internet
Kdor mi ga ni vložil mi ga tudi ven vzeti ne more.
Tako je prav.
Komentator:
johnn
Datum:
9.7.2012 8:21:00
IP:
86.58.50.64
Triera Internet
RE: - HUDINJČAN 77.38.18.15 Elektro Turnsek d.o.o.

TEBI IN TVOIJI EKIPI:

- STROJKO NE-POHORSKI CAR IP: 92.37.34.157 Amis
- KLAVDIJ IP: 84.41.25.241 Studio Proteus d.o.o.
- KAREL IP: 109.182.93.199 Telekom Slovenije d.d.
- TOM IP: 85.180.57.218 ALICE DSL
- GOLIJAT IP: 84.41.20.52 Elstik d.o.o.
- črnogled IP: 89.142.89.80 Telekom Slovenije d.d.
- VANČ IP: 109.182.113.158 Telekom Slovenije d.d.
- FRITZ IP: 84.52.144.79 Broadband Network Services
- ADOLF IP: 86.58.90.245 Triera Internet
- KRETEN IZ T-2 IP: 188.230.189.6 T-2, d.o.o.
- HUDINJČAN IP: 77.38.18.15 Elektro Turnsek d.o.o.
- LOJZ IP: 89.142.85.86 Telekom Slovenije d.d.
- UPS IP: 86.58.80.215 Triera Internet


IZ " PARADE PONOSA " PA RES NI POMOČI. JE LEPO VEDET KDO JE PODPORNIK TE KOALICIJE, SAMI TOPLOVODARJI.....

MNENJA ...
DANES:
Preveč za en mandat
Irena Ferluga
ODMEV:
Naprej v neenakost
Aleš Lednik
DANES:
Posadka MC
Vanessa Čokl
DANES:
Idealisti
Vasja Jager
AKTUALNI VIDEO PRISPEVKI
 
Peter Vilfan, košarkarska legenda in poslanec: "Ko se v športu razideš, še vedno lahko ostaneš v stikih. V politiki to ne velja."
KOMENTARJI IN OCENE
Bonbon.si


GALERIJE... da moškim raste brada hitreje, ko pričakujejo spolni odnos?
ALI STE
VEDELI
ZABAVA
VEČEROVE AKCIJE, PRILOGE, DOSJEJI
Na Večerovih spletnih straneh uporabljamo piškotke za zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z obiskom in nadaljnjo uporabo naših storitev dovoljujete uporabo piškotkov.
V redu      Več o tem ...
7dni: www.7dni.com
Kvadrati: www.vecer.com/kvadrati
Bonbon: www.eBonbon.si
TV Večer: tv.vecer.com
Namig: www.vecer.com/namig
Naš dom: www.nasdom.net
Blogi: blog.vecer.com
Kulinarika: www.vecer.com/kulinarika
podstrešje: www.vecer.com/podstresje
Ruslica: www.ruslica.si
Taček: www.tacek.si
Toti list: www.totilist.si
Zoom: www.vecer.com/zoom
Časopisno založniško podjetje
VEČER, d.d.
Ulica slovenske osamosvojitve 2
2504 Maribor
Tel.: 02 / 23 53 500
Fax.: 02 / 23 53 368
TRK: 04515-0000521398
Davčna št.: SI50611631
Matična št.: 5048362000

Vse z naročniškimi
razmerji urejate na naslovu
narocnina@vecer.com
ali revije@vecer.com
ali po telefonu 02 23 53 324.
Podatki o obiskanosti:
MOSS certifikat
Gemius
Gemius.com

eXTReMe Tracker
Črtne kode: ponedeljek: 9770350497102 - torek: 9770350497119 - sreda: 9770350497126 - četrtek: 9770350497133 - petek: 9770350497140 - sobota: 9770350497157